Invented in Norway, inspired by our digitization skills and infrastructure edge.

Norge først

I Norge har vi kommet langt i vår bruk av digitale hjelpemidler og innovasjoner. Vi er en Tesla-nasjon. Vi kjøper de dyreste og beste telefonene. Vi er for lengst kjent med strømningstjenester som Netflix, Spotify, Tidal med flere. Corona-pandemien har tatt et stort skritt videre i bruk av digital møterom. Dette og flere andre forhold har inspirert MASTER WiZR.

 Vi ser det som naturlig å starte med Norge i vår lansering av verdens første strømingsløsning for presentasjoner. Det er gjennkjennelig fra andre strømmeløsninger, men brukt mot møter kan det radikalt forbedre og digitalisere møter” —Jone Smedsvig, MASTER WiZR AS.

Vi ønsker å gi norske bedrifter, organisasjoner og nettverk muligheten til først å dra utbytte av presentasjonstrøming. Brukt riktig kan dette gi vesentlig bedre møter og konkurransefortrinn. Bruk det i møter mer kunder, investorer, partnere og internt. Det er spesielt interessant å brukes i internasjonal ekspansjon. Benytt anledningen strategisk!

I Norge er det i hovedsak liten forskjell på lønninger, derfor er også lønnskostnadene høye. Med presentasjonstrøming kan enda flere møter gjøres digitalt, og de blir bedre. Tiden det tar å forberede, gjennomføre og følge opp møter kuttes. Det hjelper “deg til å jukes”, lage mer på forhånd, fordelene er mange og betydelige.    

Bedre kvalitet – sparte kostnader

Gjør jobben skikkelig en gang er mottoet for MASTER WiZR. Det handler om å bygge opp en katalog med nøkkelbuskap, såkalte minipresentasjoner. Disse settes sammen til en presentasjonsportal som alltid er tilgjengelig, lett og dele og inspirerende i bruk. Dette gjør at vi kan tilnærme oss møter og overføring av kunnskap på en ny og vesentlig bedre måte.

En visuell og fremtidsrettet brukeropplevelse

Hvordan vi lager, bruker og følger opp presentasjoner har nesten ikke endret seg på 20 år. Teknologien har ikke kommet til presentasjoner før MASTER WiZR

  • Naviger enkelt gjennom hundrevis av slides
  • Opplev en helt ny måte å skreddersy
  • Dra nytte av å lage et lærende system
  • Skill deg ut, ditt materiell har aldri sette bedre ut
  • Bruk det i å digitalisere møter enda mer

 

Dra nytte av vår kompetanse fra over 1000 kommunikasjonsprosjekter. Vi har ikke bare utviklet en ny skybasert streaming tjeneste, vi bidrar også til at kvalitet i innholdet blir best mulig.


Onboarding program gir rask oppstart  

Alle abonnementsnivå har en oppfølging. Jo flere brukere, dess mer hjelp er inkludert kostnadsfritt som del av brukerlisensen. En lisens gir mulighet til å oppdatere, endre, strukturere og kontrollere streaming portalen MASTER WIZR. En bruker kan dele innhold til et ubegrenset antall mottakere.

Onboarding handler ikke bare om å oppdatere eksisterende innhold rett inn i portalen. Du får ekstra utbytte av løsningen ved å sørge for at sidene blir godt organisert, gjennomtenkt i forhold til praktisk bruk og får en ansiktsløfting. Vi hjelper med alt dette. Noe er standard, og resten kan avtales.

 

Ambisjonsnivået bestemmer du selv

 

Løsningen kan begrenses til salgsmateriell først, investordialog eller til intern bruk. Oppstart avhenger av hvor du ser størst nytteverdi først.

Over tid kan bruken omfatte flere avdelinger og flere funksjoner. Dette er en form for Dropbox 2.0 spesialisert på materiellet og prosessen som er viktigst. Det er ikke et arkiv for alt du har, men “gullet som skal forvaltes”.

 

Enkel i bruk – og med flere service alternativ

Vi kan delta i å velge fokus område, identifisere materiell, assistere med enkel oppbygging. Du kan være oppe etter noen få dager eller uker. Mer omfattende prosesser er også mulig, og også anbefalt i en del sammenhenger.

Ta kontakt og sammen kan vi se på muligheter for bruk, nytteverdi og praktisk vei videre.

OUR WiZR FAMILY

MASTER WiZR

OUR 3D SPACES